Skip to content
6944222779, 6945295551
+30 2610221231

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ

Water Sports

Έμπειροι Προπονητές Θαλάσσιου Σκι

Θαλάσσιο σκι, watersports

Πληροφορίες

ΛΑΚΟΠΕΤΡΑ
ΚΑΛΟΓΡΙΑ

Παραλία Καλογριάς TK25200, μπροστά από το ξενοδοχείο KALOGRIA BEACH HOTEL.

Παραλία Λακόετρας ΤΚ25200, μπροστά από το ξενοδοχείο GRECOTEL CASA MARRON.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ

Η λατρεία δύο αδελφών για τη θάλασσα και η αγάπη τους για τον αθλητισμό δημιούργησε πριν από 25 χρόνια το πόστο της Καλόγριας.

Έπειτα από πέντε χρόνια δημιουργήθηκε και το δεύτερο πόστο στη Λακόπετρα συγκεντρώνοντας πληθώρα θαλάσσιων δραστηριοτήτων μηχανοκίνητων και μη. Η επιχείρηση λειτουργεί εποχιακά την καλοκαιρινή περίοδο από τις 10.00 έως αργά το απόγευμα καιρού επιτρέποντος.

Όλα τα watersports όπως Jet ski, θαλάσσιο σκι και εκμάθηση αυτού, fly board και εκμάθηση αυτού, περιήγηση με σκάφος, φουσκωτά ελκούμενα : καναπέ μικρό και μεγάλο, κονκορτ, σαμπρέλες Θαλάσσιο ποδήλατο, κανόε καγιάκ, sub. 

Προπονητές θαλάσσιου σκι waterski watersports

Επαγγελματικά σκάφη για θαλάσσια σπορ, jet ski με απομακρυσμένο έλεγχο για την ασφάλεια των επιβατών, πλήρη εξοπλισμό για κάθε δραστηριότητα και σωστικά μέσα όλα επιθεωρημένα με άδειας από τη Λιμενική Αρχή.

Προπονητές θαλάσσιου σκι, έμπειροι και ικανοί σκιέρ, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τόσο τις δεξιότητές σας όσο και την αυτοπεποίθησή σας.

Θαλάσσιο σκι

Το θαλάσσιο σκι είναι θαλάσσιο σπορ στο οποίο ένα άτομο έλκεται από ένα ταχύπλοο σκάφος μέσω ενός σκοινιού ή σύρματος και ολισθαίνει σε μια υδάτινη επιφάνεια, συνήθως θάλασσα αλλά και λίμνη ή ακόμα και σε ποταμό.

Ιστορικά έχουν καταγραφεί πολλές προσπάθειες του ανθρώπου να «περπατήσει» και να γλιστρήσει πάνω στο νερό. Κατά καιρούς χρησιμοποιήθηκαν διάφορες εφευρέσεις που εξυπηρέτησαν, με σχετική επιτυχία, το συγκεκριμένο σκοπό, αλλά τίποτα που να μοιάζει με το σημερινό θαλάσσιο σκι.

Ο λόγος προφανής : Το σημαντικότερο ρόλο για την πλεύση, το γλίστρημα και την πορεία στο νερό, παίζει το σκάφος που, ουσιαστικά, είναι η κινητήριος δύναμη του σκιέρ. Πηγή:Wikipedia

Jet ski

Το Jet SKI είναι ένα γρήγορο όχημα θαλάσσιων σπορ που δίνει στους αναβάτες την ελευθερία να το οδηγούν με υψηλή ταχύτητα και ατελείωτα παιχνίδια. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε μια χαλαρή μέρα χωρίς να σας περιορίζει ο καιρός.

Πνευματικά Δικαιώματα © 2023 | Aquaschool Πάτρα