Skip to content

Διεκπεραιώσεις Σκαφών & Σχετικές Υπηρεσίες

Υπευθυνότητα και τεράστια εμπειρία. Θα φροντίσουμε για τα πάντα.

Η Aquaschool αναλαμβάνει να διεκπαιρεώσει για εσάς όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για να είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το σκάφο σας.

Μεταβιβάσεις κυριώτητας για όλα τα σκάφη, ταχύπλοα, jetski, ιδιωτικά επαγγελματικά αλιευτικά.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει κάθε είδους ναυτιλιακή διεκπεραίωση, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο και σας απαλλάσσει τη βαριά γραφειοκρατία.
Για την αδεια τχ:

Ανανέωση – αντικατάσταση – επανέκδοση άδειας χειριστή ταχύπλοου σκάφους.

Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του παλιού διπλώματος σας με νέο τύπου κάρτας, την ανανέωση άδειας χειριστή ταχύπλοου σκάφους λόγω ηλικίας και την επανέκδοση του διπλώματος σε περίπτωση απώλειας.

Επειδή οι περιπτώσεις διαφέρουν ανάλογα το σκάφος, για περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία, τα δικαιολογητικά, τιμές κλπ, καλέστε μας στο 697 6194 964, 2610 221231 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε άμεσα!

Υπηρεσίες Σκαφών

Μεταβιβάσεις κυριότητας

Σκαφών, μεριδίων φυσικών προσώπων, συμπλοιοκτησίας σημαίας

Νηολογήσεις σκαφών

Νηολογήσεις επαγγελματικών τουριστικών σκαφών αναψυχής και σκαφών αναψυχής

Διαγραφές σκαφών

Διαγραφές σκαφών από τα οικεία νηολόγια συνοδευόμενες από τα πιστοποιητικά τους

Λεμβολογήσεις σκαφών

Μικρών σκαφών αναψυχής, ταχυπλόων, ιστιοπλοϊκών, ναυταθλητικών, jet-ski

Εκδόσεις επαγγελματικών αδειών

Για επαγγελματικά τουριστικά σκάφη και σκάφη αναψυχής

Ανανεώσεις αδειών

Ταχυπλόων, επαγγελματικών διπλωμάτων

Βεβαιώσεις ναυπηγών

Όλες τις βεβαιώσεις που χρειάζεστε

Περισσότερες Πληροφορίες Ανάλυση Υπηρεσιών

Μεταβιβάσεις Κυριότητας

Τα έγγραφα μεταβίβασης κυριότητας, γνωστά και ως έγγραφα μεταβίβασης τίτλου, είναι νομικά έγγραφα που χρησιμοποιούνται για τη μεταβίβαση της κυριότητας ενός ακινήτου ή οχήματος ή σκάφους από ένα πρόσωπο σε άλλο. Τα έγγραφα αυτά είναι σημαντικά επειδή παρέχουν απόδειξη της ιδιοκτησίας και προστατεύουν τόσο τον αγοραστή όσο και τον πωλητή στη συναλλαγή.

Νηολογήσεις σκαφών

Η εγγραφή σκάφους είναι ένα νομικό έγγραφο που αποδεικνύει την κυριότητα ενός πλωτού σκάφους. Ακριβώς όπως και με τις εγγραφές οχημάτων, οι εγγραφές σκαφών είναι σημαντικές επειδή παρέχουν απόδειξη της ιδιοκτησίας και συμβάλλουν στην προστασία τόσο των αγοραστών όσο και των πωλητών σε οποιεσδήποτε συναλλαγές που αφορούν σκάφη ή άλλα πλωτά μέσα.

ΝΗΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ

Διαγραφές σκαφών

Οι διαγραφές σκαφών αναφέρονται στη διαδικασία διαγραφής ενός σκάφους. Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει για διάφορους λόγους, όπως για παράδειγμα επειδή το σκάφος είναι πολύ παλιό ή δεν πληροί τα πρότυπα ασφαλείας, ή επειδή το σκάφος πωλείται ή διαλύεται.

Η διαδικασία διαγραφής ενός σκάφους μπορεί να είναι πολύπλοκη και να περιλαμβάνει πολλαπλά βήματα, όπως η απόκτηση των απαραίτητων αδειών και πιστοποιήσεων και η διασφάλιση της ασφαλούς αποβίβασης όλων των μελών του πληρώματος και των επιβατών.

Εκδόσεις επαγγελματικών αδειών

Η έκδοση επαγγελματικών αδειών είναι η διαδικασία με την οποία ένας ρυθμιστικός φορέας χορηγεί άδεια σε ένα άτομο να ασκήσει ένα συγκεκριμένο επάγγελμα. Αυτό γίνεται συνήθως αφού το άτομο έχει εκπληρώσει ορισμένες απαιτήσεις, όπως εκπαίδευση, κατάρτιση και επιτυχία σε εξετάσεις.

Οι επαγγελματικές άδειες είναι σημαντικές, καθώς διασφαλίζουν ότι τα άτομα που παρέχουν υπηρεσίες σε ένα συγκεκριμένο επάγγελμα διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες και προσόντα για να το πράξουν. 

Αυτό συμβάλλει στην προστασία του κοινού από ανειδίκευτα και ανεκπαίδευτα άτομα που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη ή να παρέχουν υποβαθμισμένες υπηρεσίες.

Ανανεώσεις αδειών

Οι ανανεώσεις αδειών αφορούν τη διαδικασία παράτασης της ισχύος μιας άδειας που επιτρέπει σε ένα σκάφος να λειτουργεί νόμιμα. Στις περισσότερες χώρες, οι άδειες πλοίων εκδίδονται από την κυβέρνηση ή από έναν αρμόδιο ρυθμιστικό φορέα και υπόκεινται σε ανανέωση μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα.

Η διαδικασία ανανέωσης περιλαμβάνει συνήθως την υποβολή αίτησης στην εκδούσα αρχή, μαζί με τα απαιτούμενα έγγραφα και τέλη.

Η αίτηση μπορεί να απαιτεί από τον ιδιοκτήτη του σκάφους να παράσχει πληροφορίες όπως ο αριθμός αναγνώρισης του σκάφους, τα στοιχεία εγγραφής και η απόδειξη ασφάλισης. Η περίοδος ανανέωσης ποικίλλει ανάλογα με τη δικαιοδοσία και τον τύπο του σκάφους. 

Η διαδικασία ανανέωσης είναι σημαντική για να διασφαλιστεί ότι τα σκάφη εξακολουθούν να πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας και τα κανονιστικά πρότυπα και ότι οι χειριστές τους είναι καταρτισμένοι και ικανοί.

Βεβαιώσεις ναυπηγών

Οι Βεβαιώσεις ναυπηγών είναι έγγραφα που εκδίδονται από ένα νηογνώμονα και πιστοποιούν ότι ένα πλοίο έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς.  Απαιτούνται για να εγγραφεί ένα πλοίο και να λάβει έγκυρο πιστοποιητικό νηολόγησης. 

Τα πιστοποιητικά παρέχουν επίσης απόδειξη της αξιοπλοΐας και της ποιότητας κατασκευής του πλοίου.

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΝΑΥΠΗΓΩΝ
[toc]

Πνευματικά Δικαιώματα © 2023 | Aquaschool Πάτρα